Anita Inderdal

Anita ble ansatt hos oss på Grong Dyreklinikk i 2019. Hun studerte ved anerkjente The Royal School of Veterinary Studies ved University of Edinburgh, hvor hun var ferdig i 2007.

Hun har en allsidig bakgrunn, og har jobbet i hestepraksis, med produksjonsdyr og offentlig forvaltning. Hun har også vært daglig leder ved ulike dyreklinikker og dyrehospital. Hun har i flere år deltatt i både primærvakt og spesialvakt for smådyr. Anita har betydelig erfaring og kompetanse innen familie- og sportsdyr, og deltar jevnlig på kurs i både ut- og innland.

Hovedinteresser er indremedisinske utredninger inkludert nevrologi og endokrinologi, halthetsutredninger og alle typer kirurgi. Hun har gjennomført en omfattende etterutdanning innen bløtvevs-, ortopedisk og spinalkirurgi, som gir tittelen GP CERT SAS (europeisk sertifikat i kirurgi). Hun er autorisert patella attest utsteder og BOAS-gradør. Sommeren 2022 begynte hun på en 5-årig etterutdanning i kardiologi.

Anita er ei meget kunnskapsrik, sprudlende og energisk dame med en god dose humor i det daglige. Hun har stor omsorg for både dyr og folk, noe vi merker godt her på klinikken.

Hun er medlem av Sunnhetsutvalget i NKK, fast veterinærspaltist i bladet Fuglehunden og har fase 1 og fase 2 kurs på jakthund gjennom FKF/NKK.

Anita bor på Steinkjer med sine to yngste barn, den eldste studerer i Oslo. Anita er en ivrig jeger og en aktiv deltaker på jaktprøver med sine 4 jakthunder. I tillegg har hun en halvlubben og egenrådig britisk korthårkatt.