Butikk

I vår butikkavdeling selger vi fôr, utstyr og pleieprodukter til ditt kjæledyr. Kom innom for hjelp og veiledning. Et godt og riktig tilpasset kosthold er viktig for at ditt dyr skal ha god helse og trivsel!

I ventearealet har vi en liten, men innholdsrik butikk. Her finner du et utvalg av produkter og utstyr til din hund. Vi har også et begrenset utvalg til katt.

Utvalget er i stor grad basert på egne erfaringer og tilbakemeldinger fra kunder. Vi etterstreber og prioriterer å ta inn produkter av god kvalitet. Innholdet varierer, men inkluderer produkter til både jakt, utstilling, generell aktiv livsstil og hverdagslige behov for deg og din hund. Er det noe du ikke finner her hos oss, kan vi være behjelpelig med å skaffe produktet, om mulig.

Produkter du kan finne her omfatter blant annet: Ulike typer seler, halsbånd, bånd, strekkbånd, potesokker, leker og aktiviteter, pels og hud, tannpleie, hygiene og helse, rekonvalesens produkter, bein og godbiter med mer. Noen av merkevarene du kan finne her hos oss: Non-Stop, Dr.Baddaky, Dr.Clauder`s, Provit, Kennel, Kong, Trine Hundeprodukter, KW, Virbac, med flere. Vi har en rekke diettfôr til både hund og katt. Ulike faser gjennom dyrets liv krever til tider ulik fôring, enten det være seg livsfaser (valp/kattunge, voksen eller senior), medisinske tilstander og helseutfordringer (som for eksempel leddproblemer, hjerte, urinveier, allergi etc) eller knyttet til drektighet eller ved økt/redusert energibehov.

Vi er behjelpelig med å finne riktig for til ditt dyr, også i samarbeid med veterinærene og fôrprodusentenes fôrrådgivere. Et godt og riktig tilpasset kosthold er viktig for at ditt dyr skal ha god helse og trivsel. Vi fører fôr merkene Specific og Royal Canin, samt et utvalg fra Eukanuba.