Martin Kaldahl

Martin studerte ved Justus-Liebig universität Giessen i Tyskland og ble uteksaminert i 1976.

Han er født inn i en dyrlegefamilie og begynte umiddelbart med praksis i Namdalen etter studiet. I starten var det praksis på produksjonsdyr men med spesiell interesse for smådyr, og spesielt hund.

Martin har alltid bygd kompetanse ved å delta på etterutdanning flere ganger i året, i både ut- og innland. Han er en av Norges første spesialister på smådyr, hund og katt.

I 22 år har Martin vært inspektør i Den Norske Veterinærforenings tilsynsutvalg for dyreklinikker og har reist Norge rundt for å sertifisere dyreklinikker.

I alle år har Martin vært dyrlege i Grong, med unntak av en kortere periode som ansatt ved en dyreklinikk i Lillehammer. Martins store lidenskap er ortopedi og kirurgi, samt bildediagnostikk og reproduksjon. Martin er autorisert patella-attest utsteder.  

Martin har høy arbeidsmoral og er alltid den første på jobb om morgenen, han har unik kompetanse og erfaring som veterinær. Martin har et godt glimt i øyet!

Martin er familiefar med 4 døtre som alle er ute av redet, døtrene har i tillegg gitt både barnebarn og oldebarn. Av hobby kan nevnes alpinsport i yngre år, og 16 år med travsport med flere gode hester. Martin liker å fly lavt i BMW og er en stor bilentusiast!