Kirurgi

Vi har høy kompetanse og lang erfaring innen kirurgi, Grong Dyreklinikk var blant annet en av de aller første klinikkene i Norge som utførte korsbåndsoperasjon på hund.

Kirurgi

Kirurgi er en av våre satsningsområder. Våre kirurger og det kirurgiske teamet holder seg faglig oppdatert, klinikken er godt utstyrt og vi har 2 operasjonsrom.

Vi utfører alt fra små kirurgiske inngrep til krevende større operasjoner, hvor det kreves spesialkompetanse. Vi har fokus på god kvalitet i alt arbeidet vi gjør fra pasienten kommer inn, og til pasienten er klar for hjemreise.

Kirurgiteamet sørger for at ditt dyr får en trygg narkose og operasjon, vi har moderne overvåkningsutstyr og sørger for best mulig smertelindring.

De fleste kirurgipasienter kan dra hjem samme dag som operasjonen er utført, noen pasienter vil ha behov for å hospitaliseres over flere døgn etter en operasjon. Vi har separate oppstallingsrom for hund og katt, her får pasientene nødvendig medisinsk oppfølging inkludert intensivbehandling, samt pleie og omsorg av dedikerte ansatte.

En innleggelse for operasjon kan være stressende for både deg og ditt dyr, derfor er det viktig at vi har god kommunikasjon under hele prosessen. Du som eier blir i forkant informert om type inngrep, estimert tid og prognose. Etter operasjonen vil du få både muntlig og skriftlig informasjon om videre oppfølging for dyret av deg som eier, eventuelt opptreningsprogram og kontroller hos oss eller henvisende veterinær.

Kontakt oss

Fyll ut kontaktskjemaet så tar vi kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Takk! Din melding har blitt sendt.
Ups! Noe ble feil.. Vennligst prøv igjen